Adelaide & Kangaroo Island.

Okaaaaaaaaaay, weekend, das dus snelsnel op het vliegtuig springen en aan sightseeing gaan doen 800km verderop!

Bestemming is Adelaide, een rustige stad in Zuid-Australië en uitvalsbasis voor enkele van de mooiste natuurparken in Australië, waaronder Kangaroo Island (waarom da die beeste altijd op eilandjes zitten weet ik ook ni zenne).
Adelaide zelf is compact en redelijk rustig, veel is er niet echt te zien, wel een supermooi museum vol Aboriginal kunst.

Zondag was het dan tijd voor een trip naar Kangaroo Island; na een uurtje varen stond de Greyline bus klaar voor een lekker toeristische uitstap :-)  (vind het toch net iets te gevaarlijk om hier een auto te huren met dat links rijden enzo...).  Dierenliefhebbers zullen op dit eiland (koosnaampje “Australië in het klein”) weer naar hartelust foto’s maken.  Veel beestjes, maar weinig kangoeroes, die slapen hier overdag blijkbaar.
’s Middags aan tafel is dat altijd effe ‘awkward’, je kent die mensen niet enzo, maar zat daar toch wel een anesthesist uit het Royal Children’s Hospital tegenover mij zeker!  En achter mij blijkbaar nóg een andere arts uit het RCH.  Echt een grappig toeval.  Één van de echtgenotes daarvan vond dat zo zielig dat de alleenreizende mensen van de bus niet vaak zelf op foto’s stonden, dat die continu kwam vragen of ze er moest trekken; heel praktisch  :-D

Zo, tijd om te gaan slapen, morgen verder stage doen!

Laatste foto's

Reacties 1

Jolien 14-03-2011 20:14

jeeeeuj, vandaag een verjaardagskaartje uit Australië gekregen, danku!!!
zo te zien aan de foto's wast een fijn weekend daar (even sightseeing met het vliegtuig jaja
amuseert u nog daar!

xxxJolien

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer