Blue Mountains NP

Elaba, wat zie ik bij het wakker worden door het raam in Sydney?
Da regent hier!

Een goed moment dus om te gaan bushwalken in het Blue Mountains National Park (100km verder, dus hopelijk daar geen regen).
En inderdaad, daar was het een mooie 26 graden en lichtbewolkt.  De ‘outback’ daar is heel mooi, ruikt echt naar Vicks (eucalyptusbomen) en is zeer rustig vertoeven (op 5 km zo’n 5 mensen tegengekomen).  Alleen aan de befaamde uitzichtspunten is er wat meer volk.
Uw instinct volgen is heel belangrijk; omdat het wolkendek er een beetje verdacht uitzag ben ik na de middag maar niet afgedaald naar de watervallen (Leura Cascades), en wat een geluk, 10 minuutjes later barstte er zo’n lekker hevig onweer los.  Kheb meer dan een uur moeten schuilen in een grotje samen met een vitaal gepensioneerd koppel (veel geld en veel tijd tegelijk hebben, nog 40 jaar mensen en tis aan ons!).

Morgen Sydney verkennen!

Groetjes,

Sara.

(Voor de foto’s: nee, ik heb geen disproportioneel adipeuze rechterarm, er was gewoon niemand in de buurt dus moest ik mijn camerka zelf vasthouden.)

Laatste foto's

Reacties 1

Wim 28-02-2011 18:30

Ni vergeten voor mij ne kangoeroe mee te brengen he!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer