Citytrippin' Chicago.

Citytrippin’ in Chicago!

Chicago, das Jazz, de drooglegging,  the El, architectuur, grote meren en wind wind wind!  Of misschien kan ik deze stad beter beschrijven aan de hand van haar meest bekende inwoners: Al Capone, Frankie Knuckles, Barack Obama, Oprah, Ray Charles,…
Genoeg te doen denken we dan?!

Een verplicht nummertje bij aankomst is een architectural tour, die je te voet, met de fiets of met het bootje kunt doen.  Elke hoek die je hier omslaat kom je soms de meest gekke kunstwerken tegen in het straatbeeld.  Hoogtepunt voor de artlovers onder ons is het Millenium Park met zijn talloze sculpturen en beelden, kijk maar naar de fotokes; het Middelheim Park is er niets tegen vrienden  :-)

Echt een windy city is da hier nu ni bepaald zenne, het enige wat ik gezien heb zijn onweders en de dag nadien een 36 graden in de schaduw... ni echt optimaal dus als je met een verstopte neus rondloopt en van het minste buiten adem bent *dankuwel griep*!

Voorts is het hier toch een beetje anders dan NY: meer armoede, iets verouders... gisteren trouwens mijn eerste auto-inbraakpoging gezien!  “What you doin’man?!” zei een voorbijganger daar op...   J-)

Morgen verder reizen!

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer