Le moment surpreme!

Hallo lieve vrienden,

Onder lichte dwang van mijn medereizigers dien ik hier iets recht te zetten: onze wagen is blijkbaar een jongetje... dus vanaf nu spreken we over Chevo in plaats van Chevy... *heb altijd gezegd dat zo'n kracht en souplesse alleen maar vrouwelijk kan zijn maar soit...*

Dat gezegd zijnde!
Gisteren sprongen in onze 'Chevo' voor een nieuw avontuur! Na een klein tochtje uit Phoenix via het mondaine Sedona, kwamen we aan bij 1 van de hoogtepunten van dit tripke: de Grand Canyon! Jaja, ge weet dat het groot en indrukwekkend is, maar as ge der voor staat is het toch nog net ietske groter en net ietske indrukwekkender. A once in a lifetime experience! En natuuuuuurlijk hebben we op die langste dag van het jaar (21 juni!) de zonsondergang daar gezien! Na onverantwoord veel foto's genomen te hebben (ik ga niet zeggen wie er haar fototoestel was vergeten op te laden, speculeer daar zelf maar over!) reden we verder met onze Chevy...- correctie, Chevo (!) richting Page, waar we daags nadien opnieuw een zonsondergangske hebben meegemaakt aan dezelfde Coloradorivier die doorheen de Grand Canyon loopt, bij de Horseshoe Bend (allemaal opzoeken op Wikipedia!). Niet echt geschikt voor mensen met hoogtevrees, aangezien er nogal veel wind stond aan de 1 km diepe steile afgrond (zonder reling welteverstaan).

Zo, morgen trekken we verder door Arizona en trekken we het land van de Navajo-indianen binnen... een heel nieuwe ervaring verzekerd dus!

Hasta la vista!

Jolien, Julie, Christine en Sara

PS: de kwaliteit van de foto's hier is nogal slecht, door het trage internet heb ik ze extreem moete verkleinen, dat wordt wel rechtgezet binnen een tweetal weken.

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer