Verhalen uit de Mayo Clinc - 1

Man man, wat waren we nervousssssssssssss die eerste ‘orientation day’ (introductiedag dus) in de Mayo Clinic!

De eerste twee dagen waren gemeenschappelijk voor alle nieuwe werknemers, studenten, stagiairs, trainees,... We werden letterlijk geïndoctrineerd met de ‘waarden’ van Mayo, “hyperemo” die Amerikanen, remember  ;-)
De derde dag konden we bijna volledig vullen met allerlei “orientation requirement modules” die we dienden door te nemen, hier daarna nog testjes over afleggen (wat te doen in het geval van bioterrorisme, wat is een “code pink” (kidnapping), waar schuilen bij tornado-alarm, hoe omgaan met corrosieve producten...).  Allemaal héél interessant, maar zóóóó tijdverslindend! 
Kwam daar nog eens bovenop dat de weergoden beslist hadden om deze week het plaatselijke hitterecord te breken: 3 opeenvolgende dagen meer dan 100 graden (Fahrenheit that is vrienden, komt overeen met 38 graden Celsius)... twerd mij een beetje te warm onder mijn voeten!

Maar toen kwam de vierde dag op de werkvloer!
Place to be:  de Clinical Research Unit, 7:00am (Begint er iemand vroeger deze maand? Kpeis het niet!), om enkele onderzoekstechnieken te mogen ‘ervaren’... uit het standpunt van de arts wel te verstaan hoor, niet als patiënt!  :-)
Allez, tis goed, daarvoor kom ik om half zes uit mijn beddebakske!  ;-)  Dat belooft voor de komende dagen!
Wat betreft het research project is het allemaal nog een beetje zoeken waar alles terug te vinden in een gigaaaaaaaantische database (missing data, nooooooooo!), maar dat loopt nu al los.

Maandag wordt weer een dagje vol zenuwen, want dan zal ik eindelijk kennismaken met de promotor van het hele project hier, zijnde Prof. Camilleri... nervous once again!

Wat zullen we dit weekend uitspoken?  Hmmmmmmm...  :-)

Bye my friends!
Sara
X


Om het geheel af te sluiten nog 2 mededelingen/spreuken:
- “More good would come to our country through tongue control than birth control.”
Dr. Charlie Mayo.
- En last but not least,
Happy Birthday Julie (10 juni)!  Fysiek ben ik hier, maar in gedachten feest ik mee!  ;-)

Reacties 1

jolien 12-06-2011 11:03

jeeeuj eindelijke een berichtje over de stage
doet da nog goe daar!

xxxJolien

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer